Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αχαΐας ενηνερώνει τα Σωματεία-μέλη του ότι την Πέμπτη 22/3/12, θα επισκεφθεί την Πάτρα κλιμακίο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής τον Πρόεδρό της.
Το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε χώρους δουλειάς. Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας (αίθουσα του Ισογείου) στην οποία ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να παραβρεθούν όλα τα Σωματεία-Μέλη (Διοικητικά Συμβούλια - Εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι στο Ν.Τ ΑΔΕΔΥ και ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - αλλά και όποιος εργαζόμενος επιθυμεί και μπορεί.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου της ΑΔΕΔΥ είναι το ακόλουθο:
- 08:30 πμ  Επίσκεψη στην EKAB.
- 09:30 πμ  Επίσκεψη στην Αιρετή Περιφέρεια.
- 11:00 πμ  Συνάντηση με Πολιτικό Προσωπικό Ελληνικής Αστυνομίας (Κτίριο Ερμού).
- 12:15  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (Εργ. Κέντρο).
- 12:30  ΣΥΣΚΕΨΗ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΜΕΛΩΝ Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ (Εργ. Κέντρο).

alt

Νέα - Δελτία Τύπου

 

Έρχονται απολύσεις εκπαιδευτικών μέσω αξιολόγησης (από 1η Σεπτέμβρη 2012)

 

   Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

   Το Υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες για την "Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου" (Α.Ε.Ε.). Μέσα στο τρίμηνο που διανύουμε, μέχρι το Μάιο, προβλέπεται μία σειρά σεμιναρίων και ημερίδων "επιμόρφωσης" σχολικών συμβούλων και διευθυντών για το πώς θα αξιολογούν τους εκπαιδευτικούς. Στη συνέχεια, για να περάσουν πιο αποτελεσματικά την πολιτική τους, θα καλέσουν στα σεμινάρια της σφαγής και τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

 

 

Περισσότερα...

Νέα - Δελτία Τύπου

alt

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με την Υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς την παρούσα χρονική περίοδο.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έθεσε τα παρακάτω ερωτήματα και πήρε τις εξής απαντήσεις:

Περισσότερα...

Νέα - Δελτία Τύπου

 

ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΣΕ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19/10/2011 ΚΑΙ 20/10/2011

κήρυξε η ΑΔΕΔΥ

 

Περισσότερα...

Νέα - Δελτία Τύπου

Περισσότερα Άρθρα...

Καιρός

...είπαν

"...μόνο ο αγώνας μπορεί να δώσει ένα μέρος ή το σύνολο από τα πνευματικά αγαθά σε κείνους που δεν τα 'χουν, όπως μόνο με τον αγώνα μπορούν να κατακτήσουν οι αδικημένοι ένα μέρος ή το σύνολο από τα υλικά αγαθά".

Δημήτρης Γληνός


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα142
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2780