Ανακοινώσεις

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 1η Δεκέμβρη 2011 καλεί τον κλάδο το ΔΣ της ΔΟΕ με την παρακάτω απόφαση:

Περισσότερα...

Νέα - Ανακοινώσεις

 

Τριάντα οχτώ χρόνια μετά τη μεγαλειώδη εξέγερση των φοιτητών, τα μηνύματα του Πολυτεχνείου όχι απλά παραμένουν επίκαιρα αλλά αποτελούν και σύγχρονα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας, η οποία δοκιμάζεται από τα απίστευτα άδικα οικονομικά μέτρα που έχουν εξοντώσει τον κόσμο της εργασίας.

Περισσότερα...

Νέα - Ανακοινώσεις

 

Με αφορμή την εκπόνηση των νέων αναλυτικών προγραμμάτων από το υπουργείο Παιδείας, για τα πιλοτικά ολοήμερα σχολεία, διαπιστώνουμε για μια ακόμα φορά, ότι γίνεται προσπάθεια από την πλευρά του υπουργείου να καταστρατηγηθούν τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών....

Περισσότερα...

Νέα - Ανακοινώσεις

alt

Διαβάστε την ΕΔΩ

Νέα - Ανακοινώσεις

 

Με αφορμή ερωτήματα συναδέλφων, σχετικά με το ύψος της συνδρομής, το ΔΣ ενημερώνει όλα τα τα μέλη του Συλλόγου μας ότι

Περισσότερα...

Νέα - Ανακοινώσεις

Περισσότερα Άρθρα...

 

Εορτολόγιο

Καιρός

...είπαν

"...μόνο ο αγώνας μπορεί να δώσει ένα μέρος ή το σύνολο από τα πνευματικά αγαθά σε κείνους που δεν τα 'χουν, όπως μόνο με τον αγώνα μπορούν να κατακτήσουν οι αδικημένοι ένα μέρος ή το σύνολο από τα υλικά αγαθά".

Δημήτρης Γληνός


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα156
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα13150