Ανακοινώσεις

 

To Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συναδέλφους, καθώς και τους πολίτες εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσήλθαν στις 18 και 19 Μαΐου στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» συμμετέχοντας στην Εθελοντική Αιμοδοσία που οργανώσαμε.

 

Για το Δ.Σ του Συλλόγου Δ/Ν Πάτρας

Ο Πρόεδρος                                       O Γενικός Γραμματέας

Τάσος Σταυρογιαννόπουλος                 Ηλίας Σκεπετάρης

 


 

 

 

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με την αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου Θωμά Καραγιάννη, τ. Προέδρου του Συλλόγου μας, τ. Αιρετού Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αχαΐας, τ. Αντιπροέδρου της Δ.Ο.Ε. και τ. Αιρετού Κ.Υ.Σ.Π.Ε. που επί σειρά ετών υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Αχαΐας και συνέβαλε τα μέγιστα με τους αγώνες του στην προώθηση των σκοπών του Συλλόγου μας, συνήλθε ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Πέμπτη 19/3/2015 και ώρα 3 μ.μ. στο γραφείο του Συλλόγου μας και αποφάσισε, εκτιμώντας την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του, ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

2. Να παραστούν μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία και να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος.

3. Να κατατεθεί αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στη μνήμη του εκλιπόντος στο Τοπικό Συμβούλιο Ασπραγγέλων Ζαγοροχωρίων, τόπο καταγωγής του.

4. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Νέα - Ανακοινώσεις

alt

Νέα - Ανακοινώσεις

alt

Νέα - Ανακοινώσεις

 

Αγαπητοί συνάδελφοι/ ισσες,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι ένας μαθητής γυμνασίου της Πόλης μας υπέστη αιμορραγία σε αιμαγγείωμα του εγκεφάλου και πρέπει να μεταβεί επειγόντως στη Γερμανία, γιατί στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του.

Επειδή για την αποκατάσταση της υγείας του απαιτείται ένα αρκετά υψηλό χρηματικό ποσό και η οικογένεια του μαθητή αδυνατεί ν’ ανταποκριθεί στα έξοδα, παρακαλούμε να συνεισφέρετε ό,τι μπορεί ο καθένας, για να σωθεί μια ζωή και ν’ αποδείξουμε ότι, παρά τη δυσχερή οικονομική μας κατάσταση, διατηρούμε την ανθρωπιά μας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, μπορείτε να τα παραδώσετε

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 7μμ-8μμ και την

       Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρες 6μμ-8μμ

σε μέλος του ΔΣ που θα βρίσκεται στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Για πληροφορίες , επικοινωνήστε με το Γραμματέα του Συλλόγου

Σκεπετάρη Ηλία κιν. 6979807178 , τηλ σχολείου 2610 322712

ΤΟ ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Νέα - Ανακοινώσεις

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 1 από 19

Έναρξη
Προηγούμενο
1

 

Εορτολόγιο

Καιρός

...είπαν

"Μόνον άτομο με ψηλά σηκωμένο το κεφάλι μπορεί ν’ αναθρέψει ατομικότητες με κεφάλια υψωμένα προς το φως και την αλήθεια, ατομικότητες με υπερηφάνεια και αυτοκυριαρχία."

Δελμούζος


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα274
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα8132