Αγαπητοί συνάδελφοι/ ισσες,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι ένας μαθητής γυμνασίου της Πόλης μας υπέστη αιμορραγία σε αιμαγγείωμα του εγκεφάλου και πρέπει να μεταβεί επειγόντως στη Γερμανία, γιατί στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του.

Επειδή για την αποκατάσταση της υγείας του απαιτείται ένα αρκετά υψηλό χρηματικό ποσό και η οικογένεια του μαθητή αδυνατεί ν’ ανταποκριθεί στα έξοδα, παρακαλούμε να συνεισφέρετε ό,τι μπορεί ο καθένας, για να σωθεί μια ζωή και ν’ αποδείξουμε ότι, παρά τη δυσχερή οικονομική μας κατάσταση, διατηρούμε την ανθρωπιά μας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, μπορείτε να τα παραδώσετε

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 7μμ-8μμ και την

       Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρες 6μμ-8μμ

σε μέλος του ΔΣ που θα βρίσκεται στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Για πληροφορίες , επικοινωνήστε με το Γραμματέα του Συλλόγου

Σκεπετάρη Ηλία κιν. 6979807178 , τηλ σχολείου 2610 322712

ΤΟ ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Νέα - Ανακοινώσεις

Καιρός

...είπαν

"Η αποστολή του Δασκάλου είναι να φτιάξει ανθρώπους, μα, για να φτιάξουμε ανθρώπους, πρέπει πρώτα μεις να γίνουμε άνθρωποι. Δεν μπορούμε να μείνουμε έξω από τους αγώνες του λαού, να μην κάνουμε - δήθεν -πολιτική. Γιατί τότε κάνουμε πολιτική αντίθετη από τα συμφέροντα του λαού. Εμείς θα φτιάσουμε ανθρώπους συνειδητούς και ελεύθερους!"

Ρόζα Ιμβριώτη


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα278
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα4160