Κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο!
alt

 

Συλλαλητήριο για το ΤΕΙ Πάτρας
Μέσω του λεγόμενου «Σχεδίου Αθηνά» επιχειρείται να μεταφερθούν σε άλλες πόλεις ή/και να κλείσουν -συγχωνευθούν τμήματα του Α.Τ.Ε.Ι.  Πάτρας. Υποβαθμίζεται με αυτόν τον τρόπο το Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας, αλλά και η πόλη συνολικά.
Την Τετάρτη 6/3/2013 στις 6μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου διοργανώνεται συλλαλητήριο από τους σπουδαστές του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας σε συνεργασία με όλα τα συλλογικά όργανα του Α.Τ.Ε.Ι. (σύλλογο καθηγητών, σύλλογο έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, σύλλογο ειδικού τεχνικού προσωπικού κ.λπ.) ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά» και στις αρνητικές επιπτώσεις που θα επιφέρει. Οι σπουδαστές έχουν έρθει σε επαφή με φορείς της πόλης, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια τους.
ΟΛΕΣ /ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΠΑΤΡΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 6/3 Πλ. Γεωργίου 6 μ.μ.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Δ/Ν Πάτρας
,                            
                                    

Νέα - Ανακοινώσεις

Καιρός

...είπαν

"...μόνο ο αγώνας μπορεί να δώσει ένα μέρος ή το σύνολο από τα πνευματικά αγαθά σε κείνους που δεν τα 'χουν, όπως μόνο με τον αγώνα μπορούν να κατακτήσουν οι αδικημένοι ένα μέρος ή το σύνολο από τα υλικά αγαθά".

Δημήτρης Γληνός


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα114
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα13108