Κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο!
alt

 

Συλλαλητήριο για το ΤΕΙ Πάτρας
Μέσω του λεγόμενου «Σχεδίου Αθηνά» επιχειρείται να μεταφερθούν σε άλλες πόλεις ή/και να κλείσουν -συγχωνευθούν τμήματα του Α.Τ.Ε.Ι.  Πάτρας. Υποβαθμίζεται με αυτόν τον τρόπο το Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας, αλλά και η πόλη συνολικά.
Την Τετάρτη 6/3/2013 στις 6μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου διοργανώνεται συλλαλητήριο από τους σπουδαστές του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας σε συνεργασία με όλα τα συλλογικά όργανα του Α.Τ.Ε.Ι. (σύλλογο καθηγητών, σύλλογο έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, σύλλογο ειδικού τεχνικού προσωπικού κ.λπ.) ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά» και στις αρνητικές επιπτώσεις που θα επιφέρει. Οι σπουδαστές έχουν έρθει σε επαφή με φορείς της πόλης, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια τους.
ΟΛΕΣ /ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΠΑΤΡΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 6/3 Πλ. Γεωργίου 6 μ.μ.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Δ/Ν Πάτρας
,                            
                                    

Νέα - Ανακοινώσεις

Καιρός

...είπαν

"Η αποστολή του Δασκάλου είναι να φτιάξει ανθρώπους, μα, για να φτιάξουμε ανθρώπους, πρέπει πρώτα μεις να γίνουμε άνθρωποι. Δεν μπορούμε να μείνουμε έξω από τους αγώνες του λαού, να μην κάνουμε - δήθεν -πολιτική. Γιατί τότε κάνουμε πολιτική αντίθετη από τα συμφέροντα του λαού. Εμείς θα φτιάσουμε ανθρώπους συνειδητούς και ελεύθερους!"

Ρόζα Ιμβριώτη


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα24
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα3674