Κάλεσμα σε δράση αλληλεγγύης προς τους απεργούς της «Ελληνικής Χαλυβουργίας»

        Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
        Σε αυτή την περίοδο που ακρίβεια, ανεργία, χαράτσια, φορολογικές επιδρομές, περικοπές σε συντάξεις και μισθούς, διάλυση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων και των εργασιακών σχέσεων συνθέτουν την απόπειρα της ντόπιας πλουτοκρατίας, της κυβέρνησης και της Τρόικας να γυρίσουν την πατρίδα μας και τους εργαζόμενους πολλές δεκαετίες πίσω, ο αγώνας των απεργών εργατών της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» συνεχίζεται ακλόνητος για σχεδόν 80 μέρες.
Όλοι οι εργαζόμενοι, μαζί με τις οικογένειές τους επέλεξαν τον ασυμβίβαστο αγώνα ενάντια στις απολύσεις των συναδέλφων τους, στις μειώσεις των μισθών τους και στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, δείχνοντας και σε μας το δρόμο.
        Την ώρα που τα ΜΜΕ και το επίσημο κράτος προσπαθούν να «κουκουλώσουν» το ζήτημα, η οικονομική και ηθική υποστήριξη αυτών των ανθρώπων είναι υποχρέωση καθενός από εμάς.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν από το μειωμένο τους μισθό τους απεργούς. Κάθε συνεισφορά είναι σημαντική!

Τα γραφεία του συλλόγου μας (πλατεία Γεωργίου Α’ 50) θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 7.30 με 8.30 και την Παρασκευή 7.00 με 9.00 για όσους συναδέλφους επιθυμούν να συνεισφέρουν. Επίσης μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας θα επισκεφθούν σχολεία για να συλλέξουν  προσφορές από τους συναδέλφους.
Καλούμε τους συναδέλφους να γίνουμε  όλοι  – όλες ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ.

alt

Νέα - Ανακοινώσεις

Καιρός

...είπαν

"Η αποστολή του Δασκάλου είναι να φτιάξει ανθρώπους, μα, για να φτιάξουμε ανθρώπους, πρέπει πρώτα μεις να γίνουμε άνθρωποι. Δεν μπορούμε να μείνουμε έξω από τους αγώνες του λαού, να μην κάνουμε - δήθεν -πολιτική. Γιατί τότε κάνουμε πολιτική αντίθετη από τα συμφέροντα του λαού. Εμείς θα φτιάσουμε ανθρώπους συνειδητούς και ελεύθερους!"

Ρόζα Ιμβριώτη


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα223
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα1460