Στο Βυζαντινό Κάστρο, ανεβαίνει η παράσταση «Χωρίς Στεφάνι» του Αλ. Παπαδιαμάντη, από το Θεατρικό θίασο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 8.30 μμ.


Είναι η πρώτη απόπειρα του θιάσου σε ένα απαιτητικό έργο που αποτελεί σύνθεση και θεατρική διασκευή τεσσάρων διηγημάτων του μέγιστου πεζογράφου μας υπό τη σκηνοθεσία της Ευανθίας Στιβανάκη: «Χαλασοχώρηδες», «Γυνή Πλέουσα», «Ο Πανδρολόγος», «Χωρίς Στεφάνι». Ενσωματώνονται επίσης αποσπάσματα από τα διηγήματα «Αποσώστρα», «Δασκαλομάνα», «Συχαρίκια», «Έρως-Θέρος».
Οι δεκατρείς δάσκαλοι που αποτελούν το θίασο χαρίζουν στιγμές ξεκαρδιστικές, τραγικές, λυπημένες και χαρούμενες, ανασύροντας από το παρελθόν μνήμες της παιδικής μας ηλικίας, κομμάτια του εαυτού μας και της ελληνικότητάς μας.
Η παράσταση δίνεται με την ευγενική χορηγία του Δήμου Πατρέων σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής, το Εξαπύργιο του Βυζαντινού Κάστρου.
Εισιτήρια προπωλούνται στα γραφεία του Συλλόγου Δασκάλων, πλ. Γεωργίου Α’ 50, τηλ. 2610/275668 και 2610/274020 καθημερινά 7-9 μμ, καθώς και στην είσοδο του Εξαπυργίου την ημέρα της παράστασης.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι συμβολική : 5€
Αφίσα της Παράστασης μπορείτε να κατεβάσετε από το Δικτυακό Τόπο του Συλλόγου μας

Νέα - Επικαιρότητα

Καιρός

...είπαν

"Μόνον άτομο με ψηλά σηκωμένο το κεφάλι μπορεί ν’ αναθρέψει ατομικότητες με κεφάλια υψωμένα προς το φως και την αλήθεια, ατομικότητες με υπερηφάνεια και αυτοκυριαρχία."

Δελμούζος


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα113
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2550