Κοινή Συνέντευξη  Τύπου
Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας και Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων καλούμαστε σήμερα να πάρουμε στις πλάτες μας τις ευθύνες της δημόσιας εκπαίδευσης. Ευθύνες που πρέπει να βαρύνουν το κράτος, όπως συνταγματικά οφείλει.

 

Οι εκπαιδευτικοί, όμως, δε δεχόμαστε  το «Νέο Σχολείο» με την επιχειρηματική δράση, τους χορηγούς που θα το ενισχύουν κατά βούληση, την φωτοτυπία και το DVD στη θέση του βιβλίου, τα αναλυτικά προγράμματα της αμορφωσιάς και των φθηνών δεξιοτήτων. Δε δεχόμαστε την ανυπαρξία της προσχολικής αγωγής και το κλείσιμο των ολοήμερων τμημάτων των μικρών σχολείων. Δε δεχόμαστε τη διάλυση δομών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, απαραίτητων για μια ποιοτική Παιδεία.  Δε δεχόμαστε την ουσιαστική κατάργηση της δημόσιας δωρεάν ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης.
Όχι στο μισθολόγιο-βαθμολόγιο. Όχι στα χαράτσια και τους κεφαλικούς φόρους. Όχι στις απολύσεις μέσω της εφεδρείας.
ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ
Δάσκαλοι – Καθηγητές – Γονείς – Μαθητές – Φοιτητές μαζί στη μάχη για ΜΟΡΦΩΣΗ και δικαίωμα στο ΜΕΛΛΟΝ.
Στηρίζουμε την απεργία των δασκάλων.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

Πρόσκληση σε Κοινή  Συνέντευξη Τύπου

 

Στα Πλαίσια ανάδειξης της κινητοποίησης  θα δοθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου κοινή Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία της Α΄ΕΛΜΕ(Μανιακίου) 12:30  με αναφορά και στα προβλήματα της νέας σχολικής Χρονιάς      
Τα Δ.Σ. των
Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας                Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας

Νέα - Δελτία Τύπου

Καιρός

...είπαν

"...μόνο ο αγώνας μπορεί να δώσει ένα μέρος ή το σύνολο από τα πνευματικά αγαθά σε κείνους που δεν τα 'χουν, όπως μόνο με τον αγώνα μπορούν να κατακτήσουν οι αδικημένοι ένα μέρος ή το σύνολο από τα υλικά αγαθά".

Δημήτρης Γληνός


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα149
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2787