Με απόφαση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου πραγματοποιείται την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010, στις 8.00 το απόγευμα, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ έξω από το Εργατικό Κέντρο στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ.
Αντιστεκόμαστε στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, του Δ.Ν.Τ. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καταργούν κατακτήσεις χρόνων και οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Αρνούμαστε να αποδεχτούμε τη μείωση των μισθών και των συντάξεων μας, τις απολύσεις, τα νέα φορολογικά βάρη, το πάγωμα των αυξήσεων, τις νέες ιδιωτικοποιήσεις, τις ανατροπές των εργασιακών μας σχέσεων, την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να ανακληθούν τα αντιλαϊκά μέτρα, να μην κατατεθεί το αντιασφαλιστικό Νομοσχέδιο στη Βουλή, να καταργηθεί η συμφωνία με το Δ.Ν.Τ. και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 – 8.00 μ.μ. (έξω από το Εργατικό Κέντρο)

Νέα - Ανακοινώσεις

Καιρός

...είπαν

"Η αποστολή του Δασκάλου είναι να φτιάξει ανθρώπους, μα, για να φτιάξουμε ανθρώπους, πρέπει πρώτα μεις να γίνουμε άνθρωποι. Δεν μπορούμε να μείνουμε έξω από τους αγώνες του λαού, να μην κάνουμε - δήθεν -πολιτική. Γιατί τότε κάνουμε πολιτική αντίθετη από τα συμφέροντα του λαού. Εμείς θα φτιάσουμε ανθρώπους συνειδητούς και ελεύθερους!"

Ρόζα Ιμβριώτη


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα17
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2815