Πάει… «Σχόλασε» ο γάμος

Επειδή πολλά «ακούγονται»  για το Π.Ε.Κ. Πατρών, παραθέτω αυτούσιες τις ερωτήσεις μου και την απάντηση του «Π.Ε.Κ Πατρών», τη «δύσκολη εκείνη εποχή» όπου «όλα τα έσκιαζε η φοβέρα».


Βέβαια τον «ωραίο εκείνο τον καιρό», πολλοί ήταν αυτοί που «έκατσαν» στο γάμο. Μερικοί μάλιστα από τους «συμπεθέρους» έτρεξαν και για τη μαξιλάρα (πολλά γαρ τα δώρα που έφερνε). Όσοι πάλι δεν την έπιασαν, κάθισαν στο τραπέζι και «βολεύτηκαν» με το φαγοπότι. Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα (ιδιαίτερα αν είσαι και «σώγαμπρος»).
Γι’ αυτό σου λέω φίλε Βαγγέλη: Άργησες…. Το ξέρεις καλύτερα από εμένα. Όλα είναι θέμα timing. Πάει… «Σχόλασε» ο γάμος.
Τώρα που φάγαμε και την προίκα, δεν τρέχει τίποτα, θα τη χωρίσουμε τη νύφη. Έτσι κι αλλιώς θα μας διώξει εκείνη, αφού μας έπιασαν στο στόμα τους «οι ζηλιάρες κουτσομπόλες» της γειτονιάς.

Και κάτι τελευταίο. Ευτυχώς από τα «Μαύρα Λιθάρια» και δώθε είναι Αχαΐα. Και εκεί «στας Αθήνας» γνωρίζουν ότι εδώ υπάρχουν κάποιοι που «στα δύσκολα» λένε «δεν θάμαι καλό παιδί».

Μπάμπης Αλεξόπουλος

Διευθυντής Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών
8/θ Δημοτικού

ΑΠΟΨΕΙΣ - απόψεις

Καιρός

...είπαν

"...μόνο ο αγώνας μπορεί να δώσει ένα μέρος ή το σύνολο από τα πνευματικά αγαθά σε κείνους που δεν τα 'χουν, όπως μόνο με τον αγώνα μπορούν να κατακτήσουν οι αδικημένοι ένα μέρος ή το σύνολο από τα υλικά αγαθά".

Δημήτρης Γληνός


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα105
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα2380