Με αφορμή ερωτήματα συναδέλφων, σχετικά με το ύψος της συνδρομής, το ΔΣ ενημερώνει όλα τα τα μέλη του Συλλόγου μας ότι

 

alt

Με αφορμή ερωτήματα συναδέλφων, σας ενημερώνουμε ότι η συνδρομή για τα μέλη του Συλλόγου μας έχει μειωθεί στα 35 €,  από τα οποία τα 27 € θα πηγαίνουν στη ΔΟΕ , σύμφωνα με απόφαση της 80ης Γενικής Συνέλευσης του κλάδου τον Ιούνιο του 2011, και 8 € στον τοπικό σύλλογο.
Η παρακράτηση  δε θα γίνει τα Χριστούγεννα, αλλά σε συνεργασία με τη Μισθοδοσία, καταβάλλεται προσπάθεια να κρατηθεί  σε 6 μηνιαίες δόσεις των 6 € (περίπου) ξεκινώντας από τη Μισθοδοσία του Ιανουαρίου του 2012.
Για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου η συνδρομή είναι 10 € και θα πάει εξ ολοκλήρου στη ΔΟΕ.
Συνάδελφοι,
Αντιλαμβανόμαστε όλοι τις συνθήκες που βιώνουμε ως εργαζόμενοι και οικογενειάρχες...
Η Συνδρομή αποτελεί , ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, το μόνο τρόπο χρηματοδότησης του Συλλόγου μας...
Τις δύσκολες αυτές εποχές το να στρεφόμαστε εναντίον  των συνδικάτων, στην ουσία συνηγορούμε στην κατάργηση κάθε συλλογικής μορφής αντίστασης των εργαζομένων.
Η ιδιώτευση δεν οδηγεί πουθενά...
Το αίτημα για αλλαγή και του συνδικαλιστικού πράττειν, προϋποθέτει τη συμμετοχικότητα.
Απλώς ενημερώνουμε ότι τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου καθώς και οι Αιρετοί  μας δεν αμείβονται και ούτε έχουν δωρεάν παροχές ( κινητά τηλέφωνα, έξοδα μετακίνησης κλπ).

alt

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στα εκκαθαριστικά του προηγούμενου μήνα  εμφανίζονται, στο πλαίσιο «Σύλλογος», κρατήσεις των 70 € και 80 € που προφανώς αφορούν άλλου είδους κρατήσεις και όχι συνδρομή του Συλλόγου.

 

Κατέβασε την εγκύκλιο

Νέα - Ανακοινώσεις

 

Εορτολόγιο

Καιρός

...είπαν

"...μόνο ο αγώνας μπορεί να δώσει ένα μέρος ή το σύνολο από τα πνευματικά αγαθά σε κείνους που δεν τα 'χουν, όπως μόνο με τον αγώνα μπορούν να κατακτήσουν οι αδικημένοι ένα μέρος ή το σύνολο από τα υλικά αγαθά".

Δημήτρης Γληνός


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα199
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα199