Το Δ.Σ., σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, αποφάσισε τη σύγκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις 26 Μαΐου 2010 και ώρα 19.00΄στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις    28 Μαΐου   2010, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Εάν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί  οριστικά την Τρίτη  1 Ιουνίου 2010 και ώρα 19.00΄ στο 25ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας (Μαραγκόπουλου 25) και θα συνεχιστεί την επομένη, Τετάρτη 2 Ιουνίου, στο Εργατικό Κέντρο, από 08:30 έως 14:00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010  (25ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας)
1.    Εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικών Επιτροπών ( 19.00΄ – 19.30΄)
2.    Έγκριση ημερήσιας διάταξης   ( 19.30 ΄- 20.00΄)
3.    Έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου – Οικονομικός Απολογισμός – Προϋπολογισμός  συνδ. έτους 2009 – 2010 – Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ. – Δευτερολογία – Ψηφοφορίες   ( 20.00΄- 22.00΄) 

Τετάρτη  2 Ιουνίου 2010 (Εργατικό Κέντρο)
1.    Έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. συνδ. έτους 2009 – 2010 – Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. – Ψηφοφορία  ( 08.30΄- 11.30΄)
2.    Ημερήσια διάταξη της Δ.Ο.Ε. για την 79η τακτική Γ.Σ. του Κλάδου – Προτάσεις – Ψηφίσματα ( 11.30΄- 13.30΄)
3.    Τοποθετήσεις εκπροσώπων συνδυασμών  και μεμονωμένων υποψήφιων  ( 13.30΄- 14.00΄)
4.    Ψηφοφορία για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής ( 16.00΄- 20.00΄),

Η κατάθεση των ψηφοδελτίων από τους εκπροσώπους των συνδυασμών και τους μεμονωμένους υποψήφιους θα γίνει στο γραφείο του συλλόγου  μέχρι και την Πέμπτη  20 Μαΐου 2010 και ώρα 21.00΄. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να συνοδεύονται από τις αιτήσεις των υποψηφίων.

Επισημαίνεται ότι υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν μόνο τα μέλη του συλλόγου που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι σύμφωνα με το άρθρο  6  του καταστατικού του συλλόγου μέλη του μπορούν να είναι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν οργανικά, με απόσπαση ή προσωρινή τοποθέτηση σε σχολεία της Δ/νσης και των Γραφείων Π.Ε. με  έδρα την Πάτρα, μόνιμοι ή προσωρινοί αναπληρωτές.
Για την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 θα χορηγηθεί  συνδικαλιστική άδεια μιας (1) ημέρας, για όλους τους συναδέλφους που είναι μέλη του συλλόγου μας, με την προϋπόθεση ότι θα πάρουν μέρος στις εργασίες της Γ.Σ. και στην ψηφοφορία. Κατά συνέπεια όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του συλλόγου καθώς και όσοι, για οποιοδήποτε λόγο,  δεν πάρουν μέρος στις εργασίες της Γ.Σ. και στην ψηφοφορία, είναι υποχρεωμένοι να εργαστούν κανονικά στα σχολεία τους.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο 2ο Δημ. Σχολείο Πάτρας ( Στρούμπειο )  Μαιζώνος 26, από  16.00΄ μέχρι 20.00΄.

Επειδή κατά το παρελθόν έχουν δημιουργηθεί  προβλήματα στη συγκρότηση των εφορευτικών επιτροπών και στη διενέργεια των αρχαιρεσιών (καθυστέρηση έναρξης ψηφοφορίας, προβλήματα στη διαλογή των ψηφοδελτίων  κ.λ.π.) παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των παρατάξεων να  προτείνουν  στη Γενική Συνέλευση  ικανό αριθμό συναδέλφων – μελών εφορευτικών επιτροπών, προκειμένου οι αρχαιρεσίες και η διαλογή των ψηφοδελτίων να γίνει ομαλά,  χωρίς καθυστερήσεις ή άλλα προβλήματα.
Λόγω του μεγάλου αριθμού μελών η ψηφοφορία θα διεξαχθεί σε εφτά (7) εκλογικά τμήματα. Οι εκλογικές καταστάσεις θα συνταχθούν με αλφαβητική σειρά και θα περιλαμβάνουν τους συναδέλφους που έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους με την παρακράτηση που έγινε. Οι συνάδελφοι που θα πληρώσουν μετά την ημερομηνία αυτή   θα εγγραφούν σε συμπληρωματικές καταστάσεις, χωρίς αλφαβητική σειρά.

Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Οι συνάδελφοι που δεν πλήρωσαν τη συνδρομή του έτους 2009 – 2010 (αποσπασμένοι  από άλλους νομούς και από τα  Γραφεία Αιγίου και Καλαβρύτων) παρακαλούμε  ν’ απευθύνονται στο διοικητικό συμβούλιο για να εγγραφούν και να μπορούν να ψηφίσουν. Είσπραξη συνδρομών θα γίνεται στο γραφείο του συλλόγου κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα ( 19.00΄  - 21.00΄) και την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης  μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας.

Στον 1ο όροφο του 2ου Δημ. Σχολείου θα λειτουργεί την ημέρα των αρχαιρεσιών γραφείο του Συλλόγου. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούμε ν’ απευθύνεστε στο προεδρείο του Δ.Σ.
Σας υπενθυμίζουμε ότι και τις δύο ημέρες  πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης μπορείτε να πληρώνετε τη συνδρομή του σχολείου σας για το Διδ. Βήμα και το Επιστημονικό Βήμα.

Νέα - Ανακοινώσεις

 

Εορτολόγιο

Καιρός

...είπαν

"...μόνο ο αγώνας μπορεί να δώσει ένα μέρος ή το σύνολο από τα πνευματικά αγαθά σε κείνους που δεν τα 'χουν, όπως μόνο με τον αγώνα μπορούν να κατακτήσουν οι αδικημένοι ένα μέρος ή το σύνολο από τα υλικά αγαθά".

Δημήτρης Γληνός


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα229
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα1466