Αγαπητοί συνάδελφοι/ ισσες,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι ένας μαθητής γυμνασίου της Πόλης μας υπέστη αιμορραγία σε αιμαγγείωμα του εγκεφάλου και πρέπει να μεταβεί επειγόντως στη Γερμανία, γιατί στην Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του.

Επειδή για την αποκατάσταση της υγείας του απαιτείται ένα αρκετά υψηλό χρηματικό ποσό και η οικογένεια του μαθητή αδυνατεί ν’ ανταποκριθεί στα έξοδα, παρακαλούμε να συνεισφέρετε ό,τι μπορεί ο καθένας, για να σωθεί μια ζωή και ν’ αποδείξουμε ότι, παρά τη δυσχερή οικονομική μας κατάσταση, διατηρούμε την ανθρωπιά μας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, μπορείτε να τα παραδώσετε

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 7μμ-8μμ και την

       Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρες 6μμ-8μμ

σε μέλος του ΔΣ που θα βρίσκεται στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Για πληροφορίες , επικοινωνήστε με το Γραμματέα του Συλλόγου

Σκεπετάρη Ηλία κιν. 6979807178 , τηλ σχολείου 2610 322712

ΤΟ ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Νέα - Ανακοινώσεις

alt

Νέα - Ανακοινώσεις

 

Κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο!
alt

 

Συλλαλητήριο για το ΤΕΙ Πάτρας
Μέσω του λεγόμενου «Σχεδίου Αθηνά» επιχειρείται να μεταφερθούν σε άλλες πόλεις ή/και να κλείσουν -συγχωνευθούν τμήματα του Α.Τ.Ε.Ι.  Πάτρας. Υποβαθμίζεται με αυτόν τον τρόπο το Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας, αλλά και η πόλη συνολικά.
Την Τετάρτη 6/3/2013 στις 6μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου διοργανώνεται συλλαλητήριο από τους σπουδαστές του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας σε συνεργασία με όλα τα συλλογικά όργανα του Α.Τ.Ε.Ι. (σύλλογο καθηγητών, σύλλογο έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού, σύλλογο ειδικού τεχνικού προσωπικού κ.λπ.) ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά» και στις αρνητικές επιπτώσεις που θα επιφέρει. Οι σπουδαστές έχουν έρθει σε επαφή με φορείς της πόλης, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια τους.
ΟΛΕΣ /ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΠΑΤΡΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 6/3 Πλ. Γεωργίου 6 μ.μ.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Δ/Ν Πάτρας
,                            
                                    

Νέα - Ανακοινώσεις

 

Τα Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην Εκδήλωση Μνήμης για τον Νίκο Τεμπονέρα,  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9/1/2013, στις 6 μ.μ.έξω από το Σχολικό Συγκρότημα «Ν. Τεμπονέρα», στα Ψηλά Αλώνια, στην Πάτρα. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

alt

 Ο ΝΙΚΟΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.

 

Τα Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ

Περισσότερα...

Νέα - Ανακοινώσεις

Περισσότερα Άρθρα...

 

Εορτολόγιο

Καιρός

...είπαν

"...μόνο ο αγώνας μπορεί να δώσει ένα μέρος ή το σύνολο από τα πνευματικά αγαθά σε κείνους που δεν τα 'χουν, όπως μόνο με τον αγώνα μπορούν να κατακτήσουν οι αδικημένοι ένα μέρος ή το σύνολο από τα υλικά αγαθά".

Δημήτρης Γληνός


Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα286
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα4168